Stadswandeling Mr Visserplein afgelast in mei, wel in juni

Print Friendly, PDF & Email

Wegens omstandigheden is de stadswandeling op woensdagmiddag 23 mei om het Mr. Visserplein te voet opnieuw te ontdekken afgelast (vertrek om 16:00 uur vanaf d’Oude Stadt). Een nieuwe stadswandeling staat gepland op 21 juni om 17:00 uur. Vertrek dan vanuit Arcam. 

De tentoonstelling Geluid als Stadmaker in d’Oude Stadt is afgelopen. Mocht u de tentoonstelling gemist hebben dan kunt u tot 24 juni 2018 een Engelstalige versie van de tentoonstelling bekijken bij ARCAM (Nederlandse vertaling aanwezig) . De tentoonstelling maakt duidelijk dat bij de ontwikkeling van de stad niet of nauwelijks rekening gehouden met de akoestische waarde van de publieke ruimte. Bewoners met verschillende maatschappelijke achtergronden hebben het Mr. Visserplein onderzocht en leerden in het project hoe bepalend geluid is voor de kwaliteit van het verblijfsklimaat. Samen werkten ze aan innovatieve oplossingen om de verblijfskwaliteit van het Mr. Visserplein te verbeteren.

Stadswandeling
Ontdek het Mr. Visserplein opnieuw terwijl u luistert naar soundtracks die speciaal voor de route zijn gemaakt. Geen audiotours maar geluidswandeling. De wandeling volgt punten op en rond het Mr. Visserplein waar verschillende bewoners uit de buurt ieder hun eigen verhaal en ervaringen vertellen over heden, verleden en toekomst van het plein. Wandel mee en laat u in vervoering brengen door de unieke audio mix van stemmen, geluiden en muziek. Meld u aan via onderstaand formulier.

Datum: 21 juni
Tijd: vanaf 16:00 uur (inloop 15:30 uur)
Locatie: lopend vanaf Arcam, Prins Hendrikkade 600

AANMELDEN VIA:

[caldera_form id=”CF5ae6c9d848877″]