Faciliteiten & mogelijkheden

Print Friendly, PDF & Email

Faciliteiten

Het wijkcentrum beschikt over een aantal PC’s en printer/scanners voor gratis gebruik door buurtbewoners en bewonersgroepen. Internet en WiFi zijn aanwezig. Voor het gebruik van de printer/kopieerder wordt een kleine vergoeding per pagina gevraagd.

Vergaderruimte nodig?

Het wijkcentrum biedt tegen een kleine vergoeding vergaderruimte voor bewonersgroepen, buurtgroepen, en buurtinitiatieven. De gehele week, ook ’s avonds en in het weekend.

Kijk op de agenda zaalgebruik wanneer de ruimte vrij is. Dat is altijd onder enig voorbehoud, er kunnen afspraken in de pijplijn zitten. Stuur voor reserveringen en afspraken een email naar wijkcentrum@oudestadt.nl
Vermeld om wat voor vergadering/bewonersgroep/onderwerp het gaat, hoeveel personen verwacht worden en uiteraard datum en begin/eindtijd.

Mogelijkheden

Neem met ons contact op via email voor de mogelijkheden: wijkcentrum@oudestadt.nl 

Of bel, of kom langs tijdens openingstijden van het wijkcentrum, ochtenden dinsdag en donderdag vanaf 10.00uur en middagen alle dagen van de week maandag t/m vrijdag 17.00 uur telefoon 020 – 638 22 05. Spreek in bij geen gehoor: u wordt dezelfde dag of de dag erna teruggebeld.

Activiteiten op:

Ga naar de agenda: https://www.oudestadt.nl/agenda/

Ga met de muis over de foto voor een 360 graden tour. Scrollknop draaien voor in- en uitzoomen