Workshop Mobiliseer je achterban

Print Friendly, PDF & Email

Wij willen graag weten of er belangstelling is voor een workshop Mobiliseer je achterban. Wij zoeken trekkers van initiatieven in de stad, die behoefte hebben om mensen te mobiliseren voor hun idee. Wij denken aan maximum 2 tot 3 vertegenwoordigers van een initiatief. Samen met zo’n 20 mensen wordt de workshop dan gegeven in Wijkcentrum d’Oude Stadt.

Herken je dit? Je werkt aan een superleuk initiatief waar je echt in gelooft. Maar… je bent de hele dag druk met aanjagen. Of anderen dit wel hebben gedaan, of ze dat niet vergeten. Je had verwacht te werken met een team van mensen vol energie.

Wat jij zoekt, is een manier om mensen te mobiliseren. Als jij anderen in beweging krijgt, vind jij de energie van het begin weer terug. Dan doe je het samen, met een geslaagd project als resultaat.

Mensen motiveren om mee te doen is heel erg leuk. En met wat praktische tips wordt het ook nog eens veel makkelijker! Die tips krijg je in de workshop ‘Mobiliseer je mensen’.

Doelgroep en aanmelden
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die mensen mee probeert te krijgen. Meld je hieronder aan als je interesse hebt. Wij denken aan maximum 2 tot 3 vertegenwoordigers van een initiatief. De workshop bestaat uit maximaal 20 personen en is in het Wijkcentrum d’Oude Stadt. Wij laten je zo snel als mogelijk weten of er voldoende mensen zich hebben aangemeld om de workshop Mobiliseer je achterban te organiseren en onder welke voorwaarden.

[caldera_form id=”CF5d4274e4f0041″]