Werkplan aangeboden

Print Friendly, PDF & Email

werkplan600

Donderdag 24 maart ontving de heer Roeland Rengelink, lid van het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Centrum, het nieuwe werkplan 2016-2019.  Het dagelijks bestuur van het Wijkcentrum d’ Oude Stadt had overleg met hem en maakte van de gelegenheid gebruik om het werkplan officieel aan te bieden.

Het concept werkplan 2016-2018 is in de laatste Wijkraad van 24 februari besproken. De opmerkingen op het concept zijn begin maart verwerkt tot een aangepast stuk. Na  een e-mailronde is het werkplan vastgesteld.

De delegatie van het het bestuur gaf een toelichting op het plan. Uit het plan werden twee zaken belicht. Besproken zijn het project Open data en Het Groot Amsterdams Geluksonderzoek. De heer Rengelink reageerde enthousiast. Hij sprak letterlijk van een verfrissende wind in de aanpak. Hij begreep en onderschreef de keuze om ‘geluk’ in de kaart te gaan brengen en dat dit Amsterdam-breed zou moeten gebeuren. Op korte termijn worden afspraken gemaakt over samenwerking met de Gemeente bij deze projecten.

Download hier het werkplan.