Solidariteit Zomermarkt | Keizersgrachtkerk

Print Friendly, PDF & Email

Zaterdagmiddag 2 juli en zondagmiddag 3 juli organiseert het Solidariteitsfonds in de Keizersgrachtkerk vanaf 12:00 uur een zomermarkt.

Die dagen zijn allerlei goeie spullen voor zeer vriendelijke prijzen te koop. Ook zijn er allerlei zelfgemaakte lekkernijen verkrijgbaar. De opbrengst gaat uiteraard naar mooie projecten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika, die door het Solidariteitsfonds worden gesteund. En er zal ook live muziek zijn.

Er kunnen ook nog boekjes, woonaccessoires en speelgoed etc. ingeleverd worden. Dus wie langs wil komen of spullen wil doneren: Welkom! Lees meer: https://www.keizersgrachtkerk.nl/solidariteitsfonds/725-spullen-voor-de-solidariteitsmarkt

U bent van harte welkom op zaterdag tussen 12 en 15.30 uur en/of op zondag tussen 12 en 14.30 uur. En natuurlijk zijn ook uw buren collega’s, familie, vrienden en bekenden van harte welkom! Zegt het voort!

De hoofdingang van de kerk ligt aan de Keizersgracht op nummer 566. De achteringang van de Keizersgrachtkerk ligt in de Kerkstraat. Het Wijkcentrum is een goede buur.

Meer informatie: