U kunt weer stemmen | Centrum Begroot

Print Friendly, PDF & Email

Oorspronkelijk bericht 19 juni. Bijgewerkt 4 augustus.
De uitslag van Centrum Begroot is bekend. D’Oude Stadt is deze keer niet in de prijzen gevallen. Zie de uitslagbrief; Laten we hopen dat de datum bovenaan paigina 2-4, inclusief de uitslag, 9 september 2020, een slordigheid is en niet klopt. Laten we hopen dat er niet zulke slordigheden bij de stemmentelling zijn geweest.

De utslag suggereert, meer nog dan in voorgaande jaren, dat bewoners bijna alleen nog maar warmlopen voor groen. Komt dat niet door het systeem? Waarom zou je stemmen voor een buurt-ontmoetingsplek onder de Torensluis als je in de Weesperstraat woont, of op Kattenburg? Een geveltuin of een plantenbak waar dan ook zal wel gezien worden als “altijd goed, niks mis mee …” of je er nu woont of niet.


Oorspronkelijk bericht:

Alle bewoners in het centrum ontvingen een envelop over Centrum Begroot. U kunt € 450.000 verdelen over meer dan 60 plannen naar uw keuze. Zo kunt u o.a. ook op 65 jaar Wijkcentrum d’Oude Stadt stemmen!

De stembussen zijn weer open! Selecteer voor maximaal € 450.000,- aan plannen.

De brieven met de persoonlijke stemcodes vallen vanaf vrijdag 17 juni in de brievenbus bij alle bewoners in Centrum van 12 jaar en ouder. Bewoners kunnen tot en met maandag 18 juli stemmen op meer dan 60 plannen van bewoners via:

www.centrumbegroot.amsterdam.nl

De populairste plannen worden uitgevoerd. De plannen die het vaakst zijn gekozen door bewoners van Centrum en die binnen het budget passen worden uitgevoerd. In de week van 18 juli wordt bekendgemaakt welke plannen uitgevoerd worden.