Moderne dans voor senioren

Print Friendly, PDF & Email

In de eerste week van september beginnen de moderne danslessen van Stichting Dance Connects weer in stadsdeel Centrum. Iedereen van 60 jaar en ouder is meer dan welkom om te komen dansen, ontmoeten, weer fit te worden en creatief bezig te zijn in de gezellige en mooie theaterzaal van Huis van de buurt De Boomsspijker en de danszaal van Wladimir Dance Studios.

Stichting Dance Connects start het seizoen met gratis kennismakingslessen op 4, 5 en 7 september zodat iedereen eerst zelf kan zien, proberen en ervaren wat moderne dansles is en voor hem of haar kan betekenen. Na de kennismaking volgt een periode van 12 weken met wekelijkse danslessen van 90 minuten. Tijdens de pauze drinken we gezamenlijk een kopje thee en is er tijd om lekker te kletsen of gewoon even bij te komen.

Iedereen kan meedoen ongeacht conditie en ervaring en de danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

Locaties

  • Theaterzaal Huis van de buurt De Boomsspijker, Recht Boomssloot 52, Amsterdam
    Iedere maandag van 4 sept t/m 4 december van 16:00 uur tot 17:30 uur
  • Wladimir Dance Studios, Lijnbaansgracht 166, Amsterdam
    ​​Iedere dinsdag van 5 september t/m 5 december van 10:30 uur tot 12:00 uur
  • Wladimir Dance Studios, Lijnbaansgracht 166, Amsterdam
    ​​Iedere donderdag van 7 september t/m 7 december van13:30 uur tot 15:00 uur

Aanmelden
Aanmelden via info@danceconnects.nl of bel Floortje op 06-19164926

Kijk voor alle informatie, locaties en tijden op www.danceconnects.nl

Dance Connects danst ook in stadsdeel Oost, West en Zuid.