Moderne Dans / Buitenles 60+

Print Friendly, PDF & Email

Op 3 mei start Moderne Dans / Buitenles 60+ van Dance Connects Community. Dat betekent lekker buiten dansen, creatief bewegen tussen de bomen of langs het water, samen met anderen, fijn contact en toch veilig. Alles onder leiding van professionele dansdocenten en op inspirerende muziek.

Dance Connects probeert met al hun dansactiviteiten, die worden ondersteund door o.a. Gemeente Amsterdam, zo veel mogelijk mensen van 60 jaar en ouder te bereiken vanwege de overtuiging dat dans en ontmoeting ontzettend goed zijn om lichaam en geest scherp en gezond te houden. Daarom is de moderne dansles voor iedereen toegankelijk – ongeacht conditie, beperkingen en/of financiële situatie.

Meedoen?
3 mei is al geweest, bij het verschijnen van deze nieuwsbrief, mogelijk is er nog plaats. Er zijn verschillende locaties. Meedoen? Hier vind je meer informatie over Buitenles 60+. Over lokaties, reserveren, voorwaarden en adviezen.
Elders op de website kunt u ook vinden wat Dance Connects nog meer organiseert.

Aan leden en betrokkenen bij bewonersgroepen/organisaties:
Dance Connects probeert zo veel mogelijk mensen in Amsterdam te bereiken. Zou u hen hierbij willen helpen? Dat kan door dit bericht te verspreiden in uw netwerk, een bericht te plaatsen in krant, nieuwsbrief, op website en/of social media of in real life klanten, cliënten, vrienden, familie en buren uit te nodigen om mee te doen.

Hier kun je ons vinden vanaf 3 mei:
Oeverpark / Eye Filmmuseum
IJpromenade 1 – Amsterdam / Noord / Centrum
Maandag 10.30 – 11.30 uur
Alvast heel erg bedankt voor het delen en neem gerust contact met mij op als je opmerkingen en/of vragen hebt.

Hartelijke groet,

Marieke Josselet
Marketing, PR & Communicatie
Dance Connects Community & Dance Connects Company
+31(0)6 36121812
www.danceconnects.nl

Dance Connects is een non-profit organisatie die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar.