Inspraak huisvestingsverordening

Print Friendly, PDF & Email

Het college stelt een aantal belangrijke wijzigingen voor in de huisvestingsverordening. Dat gaat over toeristische verhuur woningen (ook woonboten), Bed & Breakfast, kamerverhuur en voorrang gereguleerde woningen. De inspraak is geopend tot en met 13 juli.

Het college stelt elk jaar nieuwe maatregelen voor om zo veel mogelijk woningen voor Amsterdammers beschikbaar te houden. De maatregelen zijn er op gericht om de stad leefbaar te houden voor Amsterdammers en om woningen te gebruiken voor waar ze voor bedoeld zijn: om in te wonen.

Dit jaar stelt het college een aantal belangrijke wijzigingen voor in de huisvestingsverordening. Het gaat om maatregelen voor vakantieverhuur, Bed & Breakfast, woonboten en een aantal onderwerpen die te maken hebben met woonruimteverdeling. U kunt het college laten weten wat u vindt van de voorstellen. Lees de voorgestelde wijzigen en geef hier per onderwerp uw reactie. De periode voor inspraak loopt tot en met 13 juli. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met het Wijkcentrum.

Ter informatie