Dans voor senioren in Centrum

Print Friendly, PDF & Email

Persbericht van 6 januari 2020: Moderne dans voor iedereen van 60 tot 100 jaar gaat weer van start in stadsdeel Centrum

Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf maandag 20 januari welkom bij Studio Vredenburgh in de Nieuwmarktbuurt en bij Wladimir Dance Studios in de Jordaan.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De danslessen worden wekelijks gegeven in Amsterdam Noord, Centrum, Oost, West, Zuid, Zuidoost en Amstelveen. Van 20 tot en met 24 september vinden op elke locatie kennismakingslessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen. 

Dance Connects is een non-profit organisatie, die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Gemeente Amsterdam en biedt lessen voor 60+, 40+, speciale Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend mee kan doen, en CLUB DANS, dansavonden voor jong en oud. 

Met Stadspas krijg je korting en de lessen zijn gratis voor mensen die op of onder bijstandsniveau leven.

Moderne Dans 60-100+
Elke maandag van 15.30 – 17.00 uur
Studio Vredenburgh
Vredenburghersteeg 31-35
1012 DZ Amsterdam

Moderne Dans 60-100+
Elke dinsdag van 10.30 – 12.00 uur
Elke donderdag van 13.30 – 15.00 uur
Wladimir Dance Studios
Lijnbaansgracht 166
1016 VX Amsterdam

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl