12e Auke Bijlsma Geveltuinenprijs

Print Friendly, PDF & Email

Op vrijdagmiddag 18 september worden de Geveltuinenprijzen voor 2020 uitgereikt in de Zuiderkerk.
Wie heeft dit jaar de mooiste geveltuin? Welke straat verdient de straatgeveltuinenprijs? Wie maakte het groenste dak op zijn woonschip?

Welke ondernemer heeft zijn/haar buurtbedrijf het groenste aanzien gegeven? Wie wordt Geveltuinier van het Jaar? Wie wint de Auke Bijlsma Geveltuinenprijs 2020? Een enthousiaste en deskundige jury is weer een jaar lang door de buurt (grofweg postcode 1011 en een stukje 1012) gelopen met ogen open voor het groen langs de gevels en heeft een keuze gemaakt.

In verband met de coronamaatregelen is de uitreiking dit keer in de Zuiderkerk. Iedereen is daar welkom vanaf half zes. De prijsuitreiking begint stipt om zes uur. Wij zijn heel blij dat de Zuiderkerk – onbetwist de grootste en mooiste ruimte in de buurt – het mogelijk maakt dit jaarlijkse feest voor de groenliefhebbers door te laten gaan.

De Auke Bijlsma Geveltuinenprijzen voor de allermooiste tuinen in de buurt worden, als ieder jaar, door een lokale beroemdheid uitgereikt. De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Sandra Rottenberg en de prijzen worden uitgereikt door Marleen Stikker van De Waag Society.

U bent allen van harte uitgenodigd om de prijsuitreiking met ons te komen vieren met een hapje en een drankje. In verband met de coronamaatregelen en de daarmee samenhangende voorbereidingen willen we buurtbewoners, die van plan zijn te komen, vragen zich wel tijdig aan te melden bij Mevr. Monique Pheijffer, mpheijffer@dock.nl, tel. (020) 6264002. Uiterlijk op 15 september.

Georganiseerd door Buurtcentrum De Boomsspijker