Workshop ‘Samen werken aan schone lucht in Amsterdam’

Print Friendly, PDF & Email

ClairCity workshop ‘Schonere lucht én beter leven in Amsterdam van 2020 tot 2050 – Verdergaande scenario’s’ (2017)

Wilt u een schonere lucht in Amsterdam en tegelijk een fijnere en betere leefomgeving bij u in de buurt? Heeft u ideeën over hoe dat zou kunnen of moeten? Meld u dan aan voor de ClairCity Amsterdam bijeenkomst ‘Samen werken aan maatregelen voor schone lucht en een fijnere leefomgeving in Amsterdam’. De bijeenkomst organiseert ClairCity Amsterdam op 23 januari 2019 van 9:30 uur tot 12:30 uur in het kader van het Europese luchtkwaliteit onderzoeksproject ClairCity.

Vanuit uw ervaring als Amsterdammer (geen voorbereiding of specifieke kennis nodig) vraagt ClairCity Amsterdam om in discussie te gaan over concrete maatregelen voor schone lucht. Hoe streng moeten die maatregelen zijn? En wanneer zouden ze in moeten gaan? Samen met de andere deelnemers maakt u scenario’s voor een fijnere stad.

Met de resultaten uit de bijeenkomst gaan de modelleurs van ClairCity vervolgens aan het rekenen. Ze rekenen uit wat het effect is van de gekozen maatregelen op de luchtkwaliteit in Amsterdam. De scenario’s en hun effecten zullen vervolgens aan beleidsmakers in de stad worden voorgelegd.

Datum: Woensdag, 23 januari 2019

Tijd: 9:30 – 12:30 (ontvangst 9:15)

Locatie: GGD, Nieuwe Achtergracht 100, Amsterdam

Aanmelden
De workshop is gratis. Inschrijven kan door een mail te sturen naar claircity@trinomics.eu of te bellen naar 010 341 4592. Er is een beperkt aantal beschikbare plaatsen, schrijft u zich daarom zo snel mogelijk in.

Voor de workshop is geen voorbereiding of specifieke kennis nodig. Iedere mening telt mee! Aan het begin van de workshop geven we een korte presentatie over de huidige luchtkwaliteit en het beleid in Amsterdam en leggen we uit hoe we de scenario’s gaan maken.

Meer informatie