Voorlichting over diabetes

Print Friendly, PDF & Email

Vrijwilligers van SIZIN organiseren in het wijkcentrum dinsdag 14 december van 10:00 tot 12:00 uur een voorlichtingsbijeenkomst over diabetes (suikerziekte). Maximaal 10 deelnemers zijn welkom, maar u moet zich wel vooraf aanmelden.

De voorlichting wordt gegeven door een voorlicht(st)er van SIZIN: Stichting Intercultureel Zorgconsulenten in Nederland. De stichting behartigt de belangen van de allochtone gemeenschap in Nederland. SIZIN doet dit o.a. door het geven van voorlichtingen en informatie in verschillende talen aan migranten en aan maatschappelijke instellingen en overheidsinstanties.

In deze bijeenkomst zal het gaan over hoe om te gaan met diabetes, wat betekent het voor het dagelijks leven, gezin, sociale contacten, werk, studie en hobby’s? Hoe komt U aan de juiste hulpmiddelen? Bij wie kunt U terecht voor informatie en ondersteuning? Waar vind ik een belangenorganisatie en wat kan die voor U doen?

De beschrijving is nogal breed; als u meer wilt weten over waar het op 14 december over gaat, bel dan het telefoonnummer hieronder.

Plaats: Wijkcentrum d’Oude Stadt, Kerkstraat 123, 1017 GE Amsterdam. Hoe kom ik daar?

Wanneer: dinsdag 14 december van 10.00-12.00uur.

Aanmelden: Maximaal 10 personen kunnen zich aanmelden* via: telefoon: 06 24 25 14 72, of via mail: sizininfo@gmail.com. Mondkapje meenemen svp.

*Alles onder voorbehoud van eventuele aanpassingen ivm coronabeleid