Uitkomen met je Inkomen

Print Friendly, PDF & Email


Herfstmarkt in de Boomsspijker
Op zondag 26 november organiseren DOCK, Centram en de Regenboog groep een herfstmarkt in buurtcentrum de Boomsspijker. Het thema van de markt is: ‘de kunst van uitkomen met je inkomen’.

Zondag 26 november 13.00 tot 18.00 uur
Buurtcentrum de Boomsspijker, Recht Boomssloot 52, Amsterdam

Op de Herfstmarkt bieden de drie organisaties een gevarieerd programma voor de bewoners van het centrum, van alle leeftijden. Het thema ‘uitkomen met je inkomen’ is gekozen omdat veel mensen zitten met vragen over werk, inkomen, huishouden en wonen. Op de informatiemarkt kunnen bezoekers terecht voor vragen over energiebesparing, zorgvoorzieningen, financiële tegemoetkomingen e.d.

Er is een programma met dialoogtafels van het ZID Theater over levensthema’s als liefde, familie, vriendschap, wereld en geluk. In de workshop Slim Koken draait het om lekker en gezond kunt koken voor minder geld. Bezoekers kunnen naar een inloopworkshop Mindfulness. Kinderen kunnen knutselen en meespelen met een kindertheater.

Het Repaircafé helpt mensen klein huishoudelijk apparatuur te repareren, de Berendokter staat klaar om knuffels die uit elkaar vallen beter te maken. Het Zeedijkkoor zorgt voor een muzikale onderbreking halverwege de middag en aan het einde van de middag kunt u genieten van de swingende jaren ’40 muziek van het Salonorkest met een lekkere kom soep.

Meer informatie
Op de markt staan kramen van !Woon, CentraM maatschappelijke dienstverlening, DOCK welzijnswerk, De Regenboog Groep, de dienst Werk Participatie en Inkomen, Grip op je Geld, Op Eigen Kracht en Team Ed.