Rustpunt woensdagavond in de Oude Kerk

Print Friendly, PDF & Email

koor

Rustpunt woensdagavond is een wekelijks weerkerende gelegenheid (19:00 tot 21:00) van de Oudekerkgemeente om te genieten van de ruimte en de rust in het oudste gebouw van Amsterdam, de Oude Kerk. De toegang is vrij, men kan op elk moment binnenlopen en weggaan.
Elke woensdagavond zijn Amsterdammers en toevallige voorbijganger welkom in de Oude Kerk om een kaarsje te branden, een gebed op te schrijven en tot rust te komen. Ze kunnen luisteren naar de organist en naar de repetitie van de cantorij (het koor). Om 21 uur wordt er afgesloten met een kort gezongen avondgebed.

Vrijwilligers gezocht
Om de continuïteit van deze avonden te waarborgen is de Oudekerkgemeente op zoek naar mensen die  willen helpen dit rustpunt mogelijk te maken. Praktisch houdt dit in dat je meehelpt met het klaarzetten van de spullen en het openen van de kerk. Tijdens de avond heet je mensen welkom, leg je hen uit wat de mogelijkheden zijn en ben je beschikbaar voor vragen of gesprek.

Vind je het leuk om een rustpunt te helpen aanbieden in een van de drukste wijken van de stad? Geniet je van gesprekken met nieuwe mensen en lijkt het je wat om eens in de zoveel tijd hierbij te helpen? Mail dan naar info@oudekerk.amsterdam t.a.v Esther van der Velden. Bellen mag ook (06 42630992).