Rechtszaak voor d’Oude Stadt

Print Friendly, PDF & Email

Vrijdag 6 april om 9:30 uur staat d’Oude Stadt weer in de rechtbank aan de Parnassusweg 220, ingang Fred. Roeskestraat, 1076 AV Amsterdam. Andermaal om voorlopig te mogen blijven zitten in de Nieuwe Doelenstraat 55. Komt allen en steun onze rechtszaak.

Vorig jaar oordeelde de rechter (3 november 2017) positief op ons verzoek om te mogen blijven zitten in de Nieuwe Doelenstraat. Tot 1 april 2018. Die datum is nabij en nog heeft het bestuur geen goed alternatief gevonden.

Verhoging subsidie
De afgelopen maanden heeft het bestuur vooral gezorgd dat de subsidie van het stadsdeel verhoogd wordt; om de huidige gevraagde huren te kunnen betalen. Daartoe zijn in februari mondelinge afspraken gemaakt. Eind maart zou een schriftelijke bevestiging daarvan komen, maar die hadden we op 30 maart nog niet ontvangen.

Zoektocht
Op basis van de nieuwe afspraken is het bestuur weer een zoektocht naar nieuwe ruimte begonnen. Maar panden moeten wel voldoen aan de subsidie-eis dat deze toegankelijk zijn voor minder validen. Om meer tijd te hebben heeft het bestuur daarom een procedure opgestart om te mogen blijven zitten tot er een concreet betaalbaar pand gevonden is. De rechtszitting daarvan is dus vrijdag 6 april om 9:30 uur.

Uw aanwezigheid gewenst
Uw aanwezigheid bij de rechtszaak wordt zeer op prijs gesteld en overtuigt de rechter van het belang van d’Oude Stadt. Komt allen.
Kom op tijd, want Bij binnenkomst is er een Schiphol-achtige tassen controle. Vraag bij het loket waar u moet zijn voor de zaak Wijkcentrum d’Oude Stadt en Rijan bv.

Routebeschrijving