Najaarsactie Voorjaarsvreugde

Print Friendly, PDF & Email

Tulp Festival maakt de tulp weer zichtbaar in Amsterdam. Elk jaar zijn er in april honderdduizenden kleurrijke tulpen te bewonderen op tientallen locaties in de hoofdstad. Verse tulpenbollen liggen vanaf september klaar om de grond in te gaan.

In samenwerking met Amsterdam Tulip Museum schenkt Tulp Festival 5.000 bollen van de mooie, stoere, tulp ‘Flair’ aan inwoners van Amsterdam. Zet u uw straat komend voorjaar ook in bloei met tulpen? Plant tulpenbollen in geveltuintjes, in een pot bij de voordeur, op het balkon aan de straat, of rond bomen in de straat.

Per Amsterdams postadres is een gratis pakketje met 50 bollen beschikbaar. – Nee, net als u misschien snappen wij dat ook niet, 5000 bollen zijn maar 100 pakketjes van 50 – de redactie.
Stuur een e-mail naar info@tulpfestival.com met naam, adresgegevens en foto van de plek waar u de tulpen gaat planten. Voorwaarde is dat ze zichtbaar zijn voor iedereen in de straat. Bestel snel, want Op=Op. Na bevestiging per e-mail kunt u de tulpenbollen ophalen bij Amsterdam Tulip Museum op de Prinsengracht 116.

50 bollen wat veel voor uw kleine geveltuimtje? Doe samen met de buren!

Doe mee, dan kan iedereen in april 2021 opnieuw genieten van de tulpenweelde in alle stadsdelen!
Volg het nieuws over Tulp Festival Amsterdam via de website www.tulpfestival.com, Facebook: tulpfestivalamsterdam en Instagram: @tulpfestival.

Tulp Festival Amsterdam
01|04 – 30|04 2021