Meld bouwproblemen

Print Friendly, PDF & Email

bouwers

Op Verbeterdebouw.nl kan iedereen die een verbeterpunt, of idee heeft aandragen rondom een bouwplaats en op de interactieve landkaart kenbaar maken. Je kunt alleen reageren op bouwplaatsen die zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers (te herkennen aan de banners).

Wordt er bij u in de buurt gebouwd en is de bouwplaats aangesloten bij Bewuste Bouwers (te herkennen aan de banners)? Dan mag u verwachten dat het bouwbedrijf met u communiceert over de werkzaamheden, adequaat reageert op uw meldingen en zorgt dat u veilig de bouwplaats kunt passeren.

Bouwen in stedelijk gebied is niet eenvoudig. Vaak heeft een bouwbedrijf maar beperkte ruimte en moet hij rekening houden met het reilen en zeilen van de omgeving. Een Bewuste Bouwer ontvangt graag feedback van u. Heeft u vraag, klacht, tip of compliment voor een aangesloten bouwplaats? Dan kunt u dat kenbaar maken via de website verbeterdebouw.nl. Uw melding komt dan rechtstreeks bij het betrokken bouwbedrijf terecht. Het platform Verbeterdebouw.nl is een initiatief van stichting Bewuste Bouwers.

Voor bouwactiviteiten die niet zijn aangesloten en u ervaart toch overlast? Dien hier een klacht in, of bel met de gemeente via 14 020.

Hulp hierbij nodig en/of deel uw ervaringen? Neem contact op met het Wijkcentrum.