Druk bezocht buurtenoverleg drukte in de stad

Print Friendly, PDF & Email

kasja

Maandagavond 12 september 2016 kwamen, ondanks het extreem warme weer, ongeveer 90 bewoners naar het wijkcentrum d’Oude Stadt. Onderwerpen buurteconomie (o.a. monocultuur) en handhaving.

Bewoners luisterden naar de gastsprekers wethouder Kasja Ollongren en Janny Alberts, directeur NV Zeedijk. Aanwezig was ook Roeland Rengelink, lid van het dagelijks bestuur en lid bestuurscommissie Centrum. Een levendige discussie ontstond over allerlei onderwerpen. Ideeën en oplossingen zijn uitgewisseld. Over enige tijd zal er gevraagd worden wat de wethouder met de opmerkingen en ideeën heeft gedaan.

Het verslag vindt u HIER.

De tijd was te kort om alle vragen te stellen, laat staan beantwoorden. We zullen daarom binnenkort alle aanwezigen en belangstellenden benaderen om alsnog hun vragen, opmerkingen en suggesties te melden.

De wethouder zal daarna een stuk krijgen met alle opgeworpen vragen, opmerkingen en suggesties die deze avond heeft opgeleverd.

Gastspreker Janny Alberts, directeur NV Zeedijk over haar kijk op een gezonde buurteconomie handhaving en de rol voor de bewoner hierin.

Gastspreker Janny Alberts, directeur NV Zeedijk over haar kijk op een gezonde buurteconomie, handhaving en de rol voor de bewoner hierin.

Roeland Rengelink, lid van het dagelijks bestuur en lid bestuurscommissie Centrum en wethouder Kasja Ollongren

Roeland Rengelink, lid van het dagelijks bestuur en lid bestuurscommissie Centrum en wethouder Kasja Ollongren