Lobbytraining inspreken

Print Friendly, PDF & Email

Wil je meer te weten komen over hoe je je stem kan laten horen in de Amsterdamse gemeenteraad? Op donderdag 21 maart om 19:30 uur organiseert Stichting Lobby Lokaal een gratis lobbytraining over inspreken bij de gemeente. Deze training is bedoeld voor burgers of lokale initiatieven die graag hun stem willen laten horen in de gemeenteraad.

Inspreken doe je zo!
Tijdens deze training leer je op een effectieve manier in te spreken in de gemeenteraad van Amsterdam. In een interactieve sessie helpen wij je met een goede voorbereiding, een krachtig verhaal en de juiste opvolging. Op die manier hopen wij je de juiste gereedschappen te geven om je eigen belangen te behartigen en bij te dragen aan de lokale democratie.

De training wordt verzorgd in samenwerking met Kiki Bakker, expert op het gebied van campagnevoering en achterban-mobilisatie. Tijdens de training leer je van Kiki hoe je je achterban kan mobiliseren en zo draagvlak kan creëren voor je initiatief.

Over Stichting Lobby Lokaal
Lobby Lokaal heeft als doel om lobbyen toegankelijk te maken voor lokale initiatieven met weinig (sociaal) kapitaal. Iedereen moet invloed kunnen uitoefenen op zijn omgeving en kunnen lobbyen op lokaal niveau. Politici en bestuurders kunnen alleen goede besluiten nemen als iedereen zijn belangen kan behartigen. In dat kader organiseert de stichting deze training over een belangrijk lobbymiddel voor burgers: het inspreken in de gemeenteraad.

Praktische informatie
De training start om 19:30 en duurt 2,5 uur. De locatie is Wijkcentrum d’Oude Stadt op de Kerkstraat 123 in Amsterdam. Er zijn geen kosten verbonden aan de training. Aanmelden voor de training kan via mara@stichtinglobbylokaal.nl of neem contact op met Mara van Waveren via 06-57639538.