Het Perspectief no 2 is uit

Print Friendly, PDF & Email

De tweede editie van het Perspectief is verschenen. Ditmaal een dubbeldik nummer. De bezorging is gestart. 

In aanloop naar de pilot knip in de Weesperstraat maakten bewoners uit postcodegebied 1011 en 1018 Het Perspectief. Een blad vol met informatie over een veranderende buurt. De knip werd uitgesteld, maar inmiddels is een tweede editie van het Perspectief gemaakt. Met leuke en interessante artikelen.

Een lezer: Die politieke partijen vergelijking is heel duidelijk: je ziet meteen wie er echt serieus mee bezig is en wie maar wat zegt.

Bijdragen van o.a. Zef Hemel, hoogleraar Grootstedelijke vraagstukken, in het bijzonder van Amsterdam en schrijver van “Een nieuwe historische binnenstad“, over het vele autoverkeer dwars door de stad, Thalia Verkade, journalist bij De Correspondent, over het verschil van interactie van bewoners in een drukke, of een autoluwe straat. En een gesprek met Hans Karssenberg, publiek ontwikkelaar over de mogelijkheden voor een omslag, een verandering van een drukke verkeersader naar een stadsstraat met grootstedelijke gebouwen en een mix van functies, een straat waar bewoners, bezoekers en studenten graag komen.

Inmiddels is subsidie aangevraagd om Het Perspectief ook in 2022 te laten verschijnen. Doe mee! Mail: hetperspectief@oudestadt.nl

Lees hier Het Perspectief no 2 digitaal.