Evaluatie Bestuurlijk Stelsel

Print Friendly, PDF & Email

BIJGEWERKT: Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om de gesprekstafels en de enquêtes op straat door te laten gaan. Met onderzoeksbureau Necker van Naem heeft het college daarom besloten om alle activiteiten waarbij de mening van de Amsterdammers wordt opgehaald, tot nader order uit te stellen. Aldus deze mededeling op www.amsterdam.nl.

In 2018 werd een nieuw bestuurlijk stelsel ingevoerd. De gemeente is benieuwd of dit bestuurlijk stelsel werkt en het resultaat heeft dat zij voor ogen had. Daarvoor heeft de gemeente een enquête laten ontwikkelen. Doe ook mee en vul deze enquête in. Dat moet vóór 1 april!

In 2018 is een nieuw bestuurlijk stelsel ingevoerd om Amsterdammers, ondernemers en maatschappelijke organisaties meer invloed te geven op de manier waarop de stad wordt bestuurd. De gemeente is benieuwd of dit bestuurlijk stelsel werkt en het resultaat heeft dat zij voor ogen had.

In opdracht van de gemeente Amsterdam voeren Tilburg University en onderzoeksbureau Necker van Naem deze onafhankelijke evaluatie uit. Zo veel mogelijk inwoners en organisaties worden uitgenodigd bij deze evaluatie.

Geef uw mening
Doe ook mee aan de evaluatie van het bestuurlijk stelsel. Vul vóór 1 april a.s. de digitale enquête in. Zodra de situatie rond het coronavirus dit toelaat nemen enquêteurs op verschillende plekken in de stad die enquêtes ook af. Belangrijk om te weten: Deelname aan de enquête is volledig anoniem. Uw antwoorden worden vertrouwelijk behandeld door het onderzoeksbureau.

Start hier de enquête.

Meer weten?
Op de volgende pagina is meer informatie over het bestuurlijk stelsel en de evaluatie te vinden: amsterdam.nl/evaluatiebestuurlijkstelsel

Bij vragen kunt u bovendien contact opnemen via dit e-mailadres: onderzoek@necker.nl