Cursussen in het Frans

Print Friendly, PDF & Email

france

Na het sluiten van de deuren van het Institut Français in Amsterdam kunt u nu in het Wijkcentrum de lessen “literatuur” en/of  “cultuur en maatschappij” volgen.

Literatuur

“Cours de littérature” van september tot december 2016. Tijdens deze cursus bestuderen wij  de Franse literatuur van de 16de tot de 21ste eeuw door verschillende thema’s door te nemen. dak kan gaan over bijvoorbeeld vriendschap, reizen, Parijs, Baudelaire….De cursisten lezen iedere week thuis een fragment van een boek en wij praten er dan de volgende week over. Tijdens het semester lezen we ook een roman. Klassiek of nieuw, naar wens van de cursisten.

Niveau en kosten
Het niveau C1 (gevorderd). Kosten zijn € 210,- per semester (september tot december). Dat is voor 21 uur les gedurende 14 weken.

Periode en lestijd
Cursus van 13 september tot 20 december. Geen cursus op 18 oktober (herfstvakantie). Lestijden : dinsdag van  18 uur tot 19.30

Inschrijving
Stuur een mail naar de docente, Myriam Bouzid via mebouzid@hotmail.com

Bekijk en download hier de folder in het Frans

Cultuur en maatschappij

“Culture et société” van september tot december 2016. Tijdens deze cursus bestuderen wij verschillende aspecten van het politieke, sociale et culturele leven in Frankrijk. Ook lezen wij een hedendaagse roman gedurende het semester.

Niveau en kosten
Niveau C1 (gevorderd). Kosten zijn € 210 per semester (september tot december). Dat is voor 21 uur les gedurende 14 weken

Periode en lestijd
Cursus van 14 september tot 21 december. Geen cursus op 19 oktober (herfstvakantie). Lestijden : woensdag van  10.30 tot 12.00 uur.

Inschrijving
Stuur een mail naar de docente, Myriam Bouzid via mebouzid@hotmail.com

Bekijk en download hier de folder in het Frans