Corona en wijkcentrum

Print Friendly, PDF & Email

Zolang we zo veel mogelijk thuis moeten blijven, en daarbuiten minstens anderhalve meter afstand moeten houden, zullen er geen vergaderingen in het wijkcentrum kunnen zijn. Voor inloop zijn we momenteel op woensdag- en donderdagmiddag open, op andere dagen kunt u het op goed geluk proberen.

Voor bezoekers en vrijwilligers blijft gelden: KOM NIET als u verkoudheidsklachten hebt of grieperig bent.

Met vragen voor het wijkcentrum kunt u altijd mailen: wijkcentrum@oudestadt.nl of bellen: 020 – 6382205. Als u geen gehoor krijgt, spreek een bericht in. Dat bericht gaat automatisch naar de secretaris, en u wordt teruggebeld.
Hebt u vragen over het Juridisch Spreekuur? Bel dan naar 06 54705427

Voor inloop geldt:
Aan de anderhalve meter kan worden voldaan zolang er niet meer dan een persoon tegelijk kranten of folders komt halen.
Moet een tweede persoon naar binnen: geef anderhalve meter om te passeren. Als de tweede persoon ook voor folders en zo komt, kan hij  op afstand binnen wachten.

Computer gebruiken?
Was uw handen vooraf (om eventueel van buiten meegenomen virus niet op muis of toetsenbord te plakken).
Was uw handen na afloop (mocht iemand anders vóór u virus achter gelaten hebben).

Mondelijke informatie, kort overleg:
Eén vrijwilliger en één bezoeker kan altijd. Met meer aanwezigen moeten we rekening houden met passeer-afstand voor bijvoorbeeld bezoek aan keuken of toilet.
Bijvoorbeeld: twee mensen zitten op afstand van elkaar aan de rechterkant van de vergadertafel. Een andere aanwezige passeert veilig aan de linkerkant.

Informatie over Corona en maatregelen om verspreiding tegen te gaan:

Terzijde: er is verwarring geweest over het bezoeken van thuiswonende ouderen. Dat is nu opgelost, zie het bericht op de website van de ANBO.