Centrum Begroot termijn verlengd

Print Friendly, PDF & Email

Stadsdeel Centrum maakte op 2 maart de website Centrum Begroot 2020 live. Daar staat sinds 31 maart dat vanwege het coronavirus de instuurperiode van plannen voor Centrum Begroot 2020 wordt verlengd. Definitieve data volgen zo snel mogelijk. Daaruit volgt dat stemmen op de plannen ook na 6 april nog kan.

In 2019 waren nog 144 plannen ingediend op Centrum Begroot. Op 31 maart staan er pas 97 plannen. Nu de termijn om plannen aan te melden verlengd is, kan dat aantal dus nog oplopen. Ook heeft u nog even de tijd om al ingediende plannen aan de benodigde 50 stemmen te helpen. Want alleen plannen met minimaal 50 stemmen gaan door naar de tweede ronde. Stem dus bijvoorbeeld op plannen in onze buurten die u goed vindt en die de 50 nog niet gehaald hebben. Op het moment van schrijven zijn dat:

 

Dien uw plannen in via:

Let op! Vanwege het coronavirus wordt de instuurperiode van plannen voor Centrum Begroot 2020 verlengd. Nieuwe informatie over de einddatum en het vervolg volgen zo snel mogelijk. Stemmen op de plannen kan dus ook na 6 april.