Buurtpicknick Noorderdwarsstraat

Print Friendly, PDF & Email

Foto van De Telegraaf

Buurtbewoners in en om de Noorderdwarsstraat nodigen medebewoners uit om zondag 9 september 2018 van 13:00 tot 17:00 uur in de leefstraat Noorderdwarsstraat aanwezig te zijn. Voor ontmoeting en het wisselen van gedachten.

Uitnodiging buurtbewoners: We wonen en leven in een fantastische (Noorder)buurt. Met steeds meer kinderen en ouderen, die veilig op straat willen spelen en elkaar ontmoeten. Ons dynamisch stukje binnenstad vraagt om een goede balans tussen bereikbaarheid voor iedereen en leefbaarheid voor jong en oud. Kan de “Leefstraat” Noorderdwarsstraat bijdragen aan een betere balans en aan meer verbondenheid en zorg voor elkaar? Kom 9 september van 13:00 tot 17:00 uurmeepraten, elkaar ontmoeten, spelletjes doen en genieten van de muziek! Wees welkom en neem een hapje en een drankje mee. We nodigen je uit om onder het genot van muzikale klanken de leefstraat te beleven.

Programma:

  • Discussiecorner. Kom zitten en deel je gedachten, wensen en gevoelens met elkaar. Wij zijn ook één en al oor.
  • Panel. Van 15:00 tot 16:00 uur zal er een panel zijn bestaande uit stadsgenoten met verschillende meningen. Onder leiding van een moderator.
  • Spelletjeshoek. Voor jong en oud zijn er verschillende spelletjes om te spelen, zoals schaken en sjoelen en dergelijke.
  • Muziek. Doe je mee met muziek maken en/of zingen, meld je aan bij Aad via e-mail: aad.doorduijn@gmail.com.

Ter info:
De agenda met de activiteiten staat in het oude bakkersraam op de hoek van de Noorderstraat en de Noorderdwarsstraat. Wil je iets inbrengen aan activiteiten of ideeën, meld je aan bij Sanya via e-mail: juffiesanya@icloud.com. Wij zijn heel blij met elke gift, groot of klein voor in de pot op 9 september, om de onkosten die we maken te dekken.

Graag tot de 9e! Hartelijke groet, de buurtbewoners.