Bewonersmarkt Zuiderkerk

Print Friendly, PDF & Email

29-9-2016-11-06-01

Diverse organisaties staan op woensdag 5 oktober klaar tijdens de bewonersmarkt Zorg en welzijn in de Zuiderkerk, Zuiderkerkhof 72. Daar wordt informatie gegeven over zorg- en welzijnsvragen. Ook is er van alles te beleven. Het wijkcentrum staat daar ook.

Stel gerust uw vraag; de diverse organisaties kunnen u antwoorden, of doorverwijzen naar de juiste instantie, organisatie of verenigingen.

Een greep uit de activiteiten

  • Op de bewonersfair kun je luisteren naar presentaties over regelingen en voorzieningen maar er zijn ook activiteiten voor jong en oud.
  • Zo kun je een boodschappenmand met inhoud winnen als je raad hoeveel deze kost. Of doe mee aan de Quiz over Eenzaamheid en win een VVV-bon. Ga lekker zitten in een fauteuil, maak kennis met een ander en vertel of luister naar zijn/haar verhaal.
  • Het wordt zo’n dag die echt verschil kan maken. Die je laat zien wat voor mogelijkheden er zijn, want JeKuntMeer dus ‘Pak je Kans’. Neem even de tijd voor jezelf en doe de mantelzorger test of leef je frustratie uit op de boksbal!
  • Voel je je jong en je wilt wat? Ontdek wat e-learning voor je kan doen of zoek een leuke vrijwilligersbaan. Heb je zin in sport en spel? Sla dan een balletje op!
  • En natuurlijk, voor al die mensen die het leuk vinden om andere bewoners te ontmoeten; sluit je dan aan bij een stadsdorp bij jou in de buurt.
  • Vele facetten komen aan bod; dus kom ook en laat je verrassen en inspireren!

Deelnemende organisaties, o.a.: