10 februari 8e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival

Print Friendly, PDF & Email

Amsterdams BuurtFilmFestivalZaterdag 10 februari in de OBA aan het Oosterdok is de 8e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival. Het filmprogramma is bekend. De kaartverkoop is gestart.

8e Editie ABFF
De films vertoont op het filmfestival gaan allemaal over Amsterdam en haar verschillende buurten. De films zijn zowel gemaakt door professionele filmmakers als door enthousiaste liefhebbers, jong en oud.

Het festival laat in blokken van een uur (een Filmcocktail) verschillende genres door elkaar zien, zoals documentaires, speelfilms, reportages enz.

Het festival sluit ’s avonds laat met entertainment en met de uitreiking van de prijzen voor de beste (non)-fictie film, voor dé Amsterdammer-in-beeld en voor de beste film uit het ABFF-Filmlab en de publieksprijs.

Waar
Het festival vindt plaats in de grote theaterzaal op de 6e verdieping van de OBA aan het Oosterdok. Het Festival start om 12.15 uur en eindigt om 22:00 uur. Onderaan de e-mail kunt u het Filmprogramma bekijken.

Kaarten en programma
Om de hele dag films te bekijken is een Passepartout verkrijgbaar voor € 10,-. Er zijn ook kaarten te koop voor een filmcocktail voor € 5,-. Klik hier voor het bestellen van kaarten en bekijk het programma.