Stuur uw film in voor het Amsterdams BuurtFilmFestival

Print Friendly, PDF & Email

Amsterdams BuurtFilmFestivalStuur uw buurtfilm in voor het Amsterdams BuurtFilmFestival 2024. Inzenden kan tot 30 oktober 2023.

De 8e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival is op zaterdag 10 februari 2024 in de OBA-Oosterdok (centrale). Buurtfilmmakers met een film die te maken heeft met Amsterdam, of met zijn buurten, kunnen tot 30 oktober hun film inzenden voor een van de competitiecatergoriën.

Buurtfilms
De films mogen fictie en non-fictie zijn. Het ABFF accepteert documentaires, speelfilms, reportages en avonturenfilms van maximaal 30 minuten, jaargang 2022, maar liefst 2023! Bovendien is er voor de geportretteerde Amsterdammer in de film een unieke prijs: Amsterdammer in beeld. Daarnaast dingen deelnemers aan het ABFF-FilmLap mee met hun gemaakte film in de categorie Beste ABFF-FilmLab.

Voor de competitie 2024 is het ook mogelijk om in de categorie Buurtscoop, buurtfilms in te sturen, die gaan over buurten buiten Amsterdam. En voor de categorie A’damTok ’n leuk kort filmpje gemaakt over Amsterdam van maximaal 3 minuten.

Selectie
Is uw film geselecteerd voor vertoning op het ABFF-Festival dan kunt u op de 8e editie van het ABFF uw verhaal aan het grote publiek te presenteren. U dingt mee naar een van de ABFF-prijzen van 2024: een mooie ABFF-trofee met een geldbedrag.

Meer informatie op: https://abff.nl/