Protest Minder mobiele Amsterdammers tegen GVBplan!

Print Friendly, PDF & Email

Dinsdagavond 6 juni was er protest bij de Stopera. De Regioraad was aanwezig en zou het GVB plan van Amsterdam en omgeving plannen bespreken. Maar dit plan zorgt dat minder mobiele Amsterdammers een probleem extra gaan krijgen! Daarom werd er gescandeerd en geprotesteerd bij het Stadhuis. Wethouder Melanie van der Horst(wit jasje) kwam naar buiten en sprak met de protestgangers die namens verschillende groepen kwamen protesteren. Ook een van onze Wijkraadsleden van Wijkcentrum d’Oude Stadt was erbij om de aanwezigen de afwezige oudere en mindere mobiele Amsterdammers te steunen!
Voor 2024 lijkt het leed minder te zijn door alle binnengekomen protesten: maar voor 2025 moet zeker opgelet worden door Amsterdammers en hun Gemeenteraad/wethouder die een goed OV willen houden!
Overigens kwam ook de wethouder te laat op haar afspraak, zoals tegenwoordig vaker gebeurd met mensen die met het OV te maken hebben… Maar gelukkig ze kwam echt! Iedereen heeft weer een beetje mer vertrouwen in de wethouder #MelanievanderHorst en de #gemeenteraadamsterdam en #Regioraadvervoer!