‘Het is Genoeg’ in gesprek met Weth. Mbarki!

Print Friendly, PDF & Email

A vintage style clock in front of flowers blooming in the spring. Usable for spring forward/daylight saving time or a reminder.


Afgelopen week, na veel uitstel vanuit de kant van de gemeente, zonder burgemeester, een gesprek tussen leden van het platform ‘Het is Genoeg’ en bestuursleden van Amsterdam Centrum (voorzitter db Amelie Strens) en B&W van Amsterdam (Wethouder Sofyan Mbarki).

Uit het verslag blijkt dat de gemeente weliswaar wijst op de reeds ondernomen stappen, maar dat de leden van het platform aangeven dat dat die maatregelen te weinig effectief zijn.
Volgens de wethouder zouden de maatregelen die het platform wil ‘de vrijheid van bezoekers en inwoners aantasten’. Wel lijkt het dat de invoering ingezetenen-criterium, steun zou kunnen verwachten vanuit de Gemeente Amsterdam.

Conclusie van het Platform: De Gemeenteraad van Amsterdam moet wat gaan doen op dit gebied, een initiatief voorstel en meer om het ingezetenen-criterium weer op de kaart te zetten… dus werk aan de winkel voor de leden van het Platform om de Gemeenteraad te
motiveren…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *