De Energiecompensatie!

Print Friendly, PDF & Email
Waar maken bewoners van Amsterdam centrum zich druk over? Deel 12 – De Energiecompensatie!
Een deel van de Amsterdammers zat de afgelopen tijd te wachten op de energiecompensatie van 190 euro. Die kon men goed gebruiken. Een ander deel heeft de oproep van het Amsterdamse Burgerinitiatief Wees Warmhartig gevolgd; ruim 3000 mensen uit centrum en rest van Amsterdam hebben hun 190 euro of een deel daarvan doorgestort en dus gedoneerd aan de stichting!
Ineke van Tol en Monique van Hoogstraten, de initiatiefnemers, zijn heel blij met de giften en dat zoveel mensen het hebben gedaan! De dames hoopten op 30.000 euro, het is veel meer geworden. Sommige mensen hebben zelfs beide maanddonaties gestort! De dank voor elke gift is groot!
Gevolg: er staat nu zeker een half miljoen euro op de rekening van de stichting! Het geld gaat naar drie Amsterdamse fondsen: Noodfonds Amsterdam, Het Armoedefonds en de Voedselbank. De donateurs kunnen en konden zelf beslissen voor welk doel ze het geld wilden geven.
Wie nog niets gedaan heeft met zijn 190 euro, het niet echt nodig heeft en alsnog het geld of een deel daarvan aan een goed doel wil geven, het kan nog:
ga naar de website 190euro.nl. en doe een donatie!