Centrum Begroot reeds 6202 stemmen!

Print Friendly, PDF & Email

Centrum begroot heeft inmiddels 6202 stemmen. Meeste stemmers tot nu toe in Oostelijke eilandengebied (1186) en minste aantal stemmen in het Burgwallengebied (337). Er zijn 11 gebieden, 1 gebied heeft geen plannen ingeleverd en 10 gebieden wel. Dat betekent dat men minstens 9090 stemmen zou willen halen als organisatie van Centrum Begroot!

Er zijn nog 2 weken over om te stemmen; het wordt zoals vanouds spannend! In een gebied, de grachtengordel, heeft men de zege al binnen: want er zijn daar slechts 2 plannen voor een x-bedrag samen en er is geld voor ‘veel’ meer…: gevolg ook een lage stemopkomst tot nu toe in verhouding met de andere stemgebieden!

Dus heeft u nog niet gestemd; pak uw stemformulier uit de enveloppe, of loop naar een plek waar iemand u kan helpen(wijkcentrum d’Oude Stadt, de Boomsspijker, de Witte boei en het Claverhuis o.a.) en laat zien dat u in uw gebied in Amsterdam centrum mee wil beslissen! Er zijn creatieve, groene(soms ook creatief),sociale projecten en nog veel meer om uit te kiezen!

Het secretariaat van het wijkcentrum heeft diverse telefoontjes gekregen van mensen die op ons wijkcentrum wilden stemmen.. maar in een ander gebied wonen. Of mensen die meer geld aan een bepaald project willen geven.. wat ook niet kan. Het houdt mensen wel bezig!

Ga hier naar Centrum Begroot