Controle ingediende Plannen ‘Centrum Begroot’!

Print Friendly, PDF & Email

Controle plannen voor Centrum begroot!

Wat raar is dat een krant als het Parool bijvoorbeeld niets schrijft over de plannen van Amsterdammers. Een half miljoen’zelf’ te besteden! Misschien komt het nog?

Op dit moment wordt gecheckt of plannen haalbaar zijn, dan komt het in. de stadsdeelcomissie en dan mogen op de overgebleven plannen door de bewoners, een deel van de ruim 80.000 stuks, gestemd worden! Het is bijna niet te geloven dat ‘zo weinig’ mensen jaarlijks stemmen, maar wel invloed willen uitoefenen! Zou het stemniveau dit jaar hoger komen dan 12 %? Vanaf juni’ 24 kan er worden gestemd.

Het Wijkcentrum d’Oude Stadt zelf zet o.a. in op proef met statiegeldbakken voor plastic flesjes/blikjes! Waarom een proef? Dan kunt u gelijk het verschil zien welke straat ‘schoon’ of ‘schoner’ blijft… en kunnen we daarna met zijn allen zeggen; iets werkt! Of niet deze bak, maar een andere. En wat jammer is dat de Overheid wel statiegeld bedacht heeft, maar niet dat mensen de flesjes zelf niet gaan inleveren… Komt de vraag op: al die in beslag genomen waterflesjes op Schiphol gaan toch hopelijk naar een goed doel???!!

zoek naar www.centrumbegroot.amsterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *