Wethouder in gesprek met “HET IS GENOEG”

Print Friendly, PDF & Email

Volgende week vindt een gesprek plaats met de Amsterdamse wethouder Mbarki met het platform “HET IS GENOEG”.

Verschillende mensen namens de groeperingen; Wij Amsterdam, Stop de Gekte, VoordeStad,Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad, Grachten9+, Stichting Katrijn en Wijkcentrum d’Oude Stadt gaan in gesprek met de Gemeente Amsterdam.

“Wat ons betreft is het belang van dit gesprek de (te volle) situatie in de binnenstad en de daarop opgestelde Startnotitie. De noodzaak van effectieve maatregelen is al aangegeven in de Startnotitie en aanbiedingsbrief en kan door ons in het gesprek verder worden toegelicht”, aldus woordvoerder van het Platform Dingeman Coumou.

1 reactie

  1. kiki Amsberg schreef:

    Het is zeker genoeg. Toen er een hotelstop was afgekondigd, is oogluikend toegestaan om toch nog meer hotels te bouwen. Als je hier en daar door de stad fietst, ontdek je opeens nieuwe niet zo kleine hotels. Dat had niet mogen gebeuren. Ze moeten dan ook weer verdwijnen. Daar bovenop komen er nog talrijke boten met toeristen naar de haven, en wat is daar aan de hand? De toeristen eten op die boten, dus nul inkomsten voor de stad. Helaas, waar is het beleid in Amsterdam om de stad nog leefbaar te houden voor de bewoners?