Stormschade en Amsterdam centrum

Print Friendly, PDF & Email

Stormschade lijkt ‘gering’ in Amsterdam en centrum! Wij spotten een omgevallen boom, enkele omgevallen hekken en een stoplicht dat van zijn plek boven aan de paal nu beneden hing aan ‘een draadje’ en fietsers in de war brengt(het begint nu op rood, dan oranje en dan groen… 🙂

1 reactie

  1. Fred Leijdekkers schreef:

    Als ik op ‘Meer lezen’ klik bij het onderwerp voor bomenliefhebbers krijg ik de mededeling ‘Deze pagina bestaat niet’. Leek me nou juist zo interessant! En het artikel over de schooljuf uit de ‘bron-Telegraaf’ (wat is dit?) krijg ik maar half op het scherm! Kan dat dus ook niet lezen. Een beetje slordig.
    Overigens denk ik dat de bewuste schooljuf ook teleurgesteld zou zijn bij het zien van de teksten van het redactieteam. Met name klopt de interpunctie vaak niet of ontbreekt, waardoor het soms moeilijk lezen is.