Queer & Pride begonnen!

Print Friendly, PDF & Email

Op 22 juli is het startschot gegeven voor de Queer & Pride 2023 in Amsterdam. Vele feestelijkheden volgen, een deel van de organisatie heeft plots de rechter aan zijn zijde gekregen en de bewoners van de Amstelveldbuurt zullen dat dit jaar dan nog merken. De Gemeente gaat niet in beroep om kosten uit te sparen en zeker met het korte termijnwerk. De Gemeente en de verantwoordelijke wethouder is niet blij met deze actie van de organisatie.

Maar de fijne zijde is dat Amsterdam en Nederland een land is waar veel mag en kan. Daar mogen we trots op zijn. Op het Museumplein staan vlaggen en aan de masten staat ook wat er in die landen gebeurd als je ‘gay’ bent of ‘anders’ bent. Loopt u daar eens langs en dan begrijpt u dat alles toch niet zo ‘makkelijk is’ als iemand Gay of Queer is…

Prachtig Programma van schaken, feestjes en meer met tot en met natuurlijk op 6 augustus 2023 de Botenoptocht! Wij wensen iedereen mooie dagen en ook dat we aan elkaar denken als bezoekers en bewoners als we feestvieren… en proberen overlast van anderen te minderen tot rommel opruimen…!