Engelstalige agressietraining voor Horeca

Print Friendly, PDF & Email
What’s the’talk of the town’ in Amsterdam Centrum? Deel 34 -Engelstalige agressietraining voor Horeca
17 april a.s. is er een Engelstalige agressietraining voor Oude Stadshart en Wallengebied door Koninklijk Horeca Nederland |
Save the date 17-04-2023 10.00 uur en geef je direct op, want vol=vol.
Het blijkt dus waar te zijn dat er in het centrum van Amsterdam problemen zijn voor bewoners en…personeelsleden in de Horeca!
Voor wie?
De training is voor horecaondernemers en -medewerkers in het oude Stadshart / Wallen gebied. Tijdens deze training van 5 uur wordt er een ervaren trainer en een co-trainer ingezet. Zij leggen verschillende realistische casussen voor.
Steeds vaker hebben ondernemers en werknemers te maken met agressie en ongewenst gedrag. KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.
Speciaal voor het oude Stadshart / Wallengebied is er een training op maat gemaakt die aansluit bij de problematiek in dit gebied. Denk hierbij aan omgang met:
Mensen die alcohol en of drugs hebben gebruikt
Straatdealers / criminele jongeren (illegalen)
Verwarde personen
Handhavers
Bewoners die een klacht hebben
Agressieve gasten
De trainer geeft je inzichten in hoe je deze groepen het beste kunt benaderen om te voorkomen dat er escalaties ontstaan. In deze training leren jij en jouw medewerkers adequaat te reageren en bouw je aan jouw zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.