Drukte bij Kleding-ruil-beurs Wijkcentrum d’Oude Stadt!

Print Friendly, PDF & Email

Voor de 3e keer in een half jaar tijd organiseerde nu op zondag 28-1-2024 onze vrijwilliger Marjorie in het wijkcentrum een Kleding-ruil-beurs! (Zij werd gesteund door Anita Mizrahi). Bezoekers/buurtbewoners van de vorige keer kwamen terug en namen weer nieuwe mensen mee! Sommige mensen waren dolgelukkig met bijna gloednieuwe countrylaarzen, beeldige blouses, broeken,truien en nog veel meer!
Na dat passen was het ook lekker om even te praten met een kopje koffie of thee(zie foto). Societeit De Kring op het Leidseplein leende ons 4 kledingrekken uit, Buurman l’Encradeur leende ons zijn mooie passpiegel uit: met dank!
De Goodiebag die meegegeven werd aan alle deelnemers was gevuld door diverse grote zaken die dit aan ons kleine wijkcentrum d’Oude Stadt cadeau gedaan hadden voor dit event! Zoals “Bijenkorf(gemberbolus)”, Ici-Paris ‘strand’tas en lekkere damesdingetjes, een glas, een zakje DE thee, chocolade van Tony’s Chocolony en meer(hulde aan Marjorie!!) ‘T was feest! De extra kledingstukken gaan naar een goed doel! Volgende Lente-happening Kleding-ruil-beurs zondag 5 of 12 april a.s.!
Op de achtergrond werk van Manola St.Jacques