Formulier Aanmelden Kandidaten

Print Friendly, PDF & Email

De gegevens die u levert worden alleen gezien door de wijkraadsleden. Adres, email en telefoonnummer zullen wij nooit zonder uw toestemming openbaar maken. Uw e-mail vragen wij om u te berichten over een uitnodiging voor een wijkraadsvergadering. Zie het kaartje voor uw buurtnummer (Alle velden zijn verplicht).

Ja, ik meld mij aan als kandidaat wijkraadslid voor de Wijkraad van het Wijkcentrum d’Oude Stadt:

werkgebied
U kunt op de kaart klikken om te vergroten. Meer informatie nodig? Klik op: Buurten Wijkraad d'Oude Stadt

Toelichting: Het profiel laat de wijkraad kennis met u maken. Hier moet dus een beschrijving van u staan; wie bent u, wat doet u etc. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk of dat u bijvoorbeeld actief bent (geweest) in buurt- of maatschappelijke organisaties of in actiegroepen e.d. Wat denkt u te kunnen betekenen voor het wijkcentrum, hebt u speciale aandachtsgebieden of deskundigheid? Vindt u administratief werk leuk, hebt u verstand van websites, van ict? Of hebt u nog geen idee wat u er zou willen doen en wilt u het een poosje aanzien?

Tip: u kunt eerst in MS Word de tekst maken. Die tekst kunt u dan geheel selecteren, kopiëren en dan plakken in het veld. U kunt ook foto's toevoegen en/of linken in de tekst verwerken. Zo kunt u linken plaatsen (bijvoorbeeld als u op LinkedIn zit, of van uw eigen website). Maar dat hoeft allemaal niet.