Gepland

Formulier Aanmelden Kandidaten

Print Friendly, PDF & Email

De gegevens die u levert zijn strikt vertrouwelijk totdat de kandidaten algemeen bekendgemaakt worden, met hun profiel. Rond half oktober zullen wij u vragen nog een keer uw kandidatuur en uw profiel te bevestigen. Adres, email en telefoonnummer zullen wij nooit zonder uw toestemming openbaar maken. Uw e-mail vragen wij om u te berichten over de voortgang. Zie het kaartje voor uw Buurtnummer (Alle velden zijn verplicht).

Ja, ik meld mij aan als kandidaat om als wijkraadslid gekozen te worden op 5 november 2018 voor de Wijkraad van het Wijkcentrum d’Oude Stadt:

werkgebied
U kunt op de kaart klikken om te vergroten. Meer informatie nodig? Klik op: Buurten Wijkraad d'Oude Stadt

Toelichting: Het profiel komt t.z.t. op onze website te staan. U wordt voor de publicatie daarvan eerst daarover door ons via uw e-mail benaderd. Het profiel laat zien waarom bewoners uit uw buurt u moeten kiezen. Hier moet dus een beschrijving van u staan; wie bent u, wat doet u etc. Denk bijvoorbeeld aan het melden dat u vrijwilligerswerk doet en of u bijvoorbeeld actief bent (geweest) in buurt- of maatschappelijke organisaties of in actiegroepen e.d. Of zit u in 'n bestuur, of neemt u deel aan vergaderingen. Maar bovenal waarom wilt u Wijkraadslid worden en/of wat wilt u bereiken als Wijkraadslid? Bent u momenteel lid van de wijkraad, vertel daar iets over. Beschrijf bv. ook waar u goed in bent en waar dat uit blijkt (mag beroeps- en/of hobbymatig zijn).

Tip: u kunt eerst in MS Word de tekst maken. Die tekst kunt u dan geheel selecteren, kopieren en dan plakken in het veld. U kunt ook foto's toevoegen en/of linken in de tekst verwerken. Zo kunt u linken plaatsen (bijvoorbeeld als u op LinkedIn zit, of van uw eigen website).