Maart Winter/lente -Editie 19 maart 2024
Nieuwsbrief - 19 maart 2024 Bekijk online
19 maart 2024
 
Nog 2 nachtjes slapen en het is.. Lente!!!!
 
In de stad ontwaken de bewoners, de plannen(voor Centrum Begroot 2024)  en overal zien we paaseitjes voor de komende Paasdagen.
 
Ondertussen vegen de vrijwilligers bij het wijkcentrum de straat aan, al dat zand...: het lijkt er op dat 'ons' stuk Kerkstraat bijna af is!
 
Nieuwtjes: velen, volg ons hier en op onze facebookpagina, mooie tentoonstellingen in centrum, mooie bijeenkomst(4 april Nic van der Riet 20.00uur over Gambia en de results als iemand daar iets op poten zet!)staat geplanned. 
 
We zoeken nog iemand met een prettige pen die wil helpen met berichtjes voor facebook en website voor te bereiden! Of een fotograaf die mooie foto's wil maken. Of meedenkers voor 750 jaar plan dat we aan het uitwerken zijn en nu handjes en voetjes moet krijgen. Er hangt ook weer een mooie expositie..!
 
Er gebeurt veel op het wijkcentrum d'Oude Stadt , of in de Amstelkerk op 8 april inspraak 'evenementenkalender' om 17.30 uur. Verder we werken veel samen met vele enthousiaste buurtgroepjes, buurt-bewoners, organisaties en ambtenaren. Kom een keer langs op de Kerkstraat 123! We hebben heerlijke ouderwetse koffie!
 
        Op een prachtige Lente!
 
Groet namens het Dagelijks bestuur, wijkraadsleden en vele vrijwilligers van Wijkcentrum d’Oude Stadt
Wijkcentrum d'Oude Stadt
Kerkstraat 123, 1017 GE Amsterdam
© 2024