Stadsdeelverkiezingen

Print Friendly, PDF & Email

Op 21 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad. In Amsterdam zijn er per stadsdeel op die datum ook verkiezingen voor de stadsdeelcommissies, die in de plaats komen van de huidige bestuurscommissies.

Voor de stadsdeelcommissies hebben bewonersgroepen en individuele bewoners zich al kandidaat gesteld. De formaliteiten zijn nog niet helemaal rond, en u kunt zich nog kandidaat stellen tot 5 februari.
Het wijkcentrum d’Oude Stadt wil graag bekendheid geven aan deze toekomstige kandidaten(lijsten) en waar ze voor staan. De politieke partijen hebben kennis en ervaring met het voeren van campagne. De niet-politieke kandidaten moeten het zelf doen. Wilt u dat wij u daarbij helpen? Stuur ons een mailtje via wijkcentrum@oudestadt.nl.
Wij beperken ons tot de kieslijsten in stadsdeel Centrum, en wij geven geen stemadvies.

De geregistreerde lijstnamen per 8 januari ziet u HIER. Helaas staat hier nog niet bij of dit lijsten zijn voor Centrum-oost of Centrum-west, of beide. Sommige namen geven het zelf al wel aan. De kandidatenlijsten worden 5 februari officieel: zie deze mededeling van de gemeente..
Als u in Centrum-oost woont mag u alleen stemmen op kandidaten in Centrum-oost. En bewoners van Centrum-west alleen op kandidaten in Centrum-west. Zie de bijlagen onderaan.

Als eerste heeft Cityzen1012 zich bij ons gemeld met een INTRODUCTIE.

Wie volgt?

 

BIJLAGEN