Kandidatenwijzer

Print Friendly, PDF & Email

Donderdagavond 8 maart presenteerden zich kandidaten voor de toekomstige Stadsdeelcommissie Centrum in het Stadhuis. Ook is de kandidatenwijzer gepresenteerd. Een hulp bij het uitbrengen van uw stem op een kandidaat voor de Stadsdeelcommissie?

Er waren bijna 100 personen aanwezig, vergelijkbaar met het aantal in de andere zes stadsdelen. In twee rondes, een voor Centrum-west en een voor Centrum-oost presenteerden de kandidaten zich onder leiding van de dagvoorzitter. In anderhalve minuut gaven ze een pitch van hun plannen voor de komende vier jaar. Er was een levendige discussie met mensen in de zaal, over onderwerpen als woonbeleid, ouderen, mobiliteit, veiligheid en drugsproblematiek. Daarna werd er nog geanimeerd nagepraat, kennisgemaakt en gediscussieerd. Ook werd het veelzijdige en kleurrijke promotiemateriaal onder de aanwezigen verdeeld. Rond 22.00 uur was de bjjeenkomst voltooid. Nu kunnen de kandidaten losgaan met campagne voeren, flyeren, op naar de 21e maart.

Met dank aan Lennard Roubos

De kandidatenwijzer
Sinds 5 maart staat de kandidatenwijzer voor de stadsdeelcommissies online.
Voor u begint kiest u het gebied waar u woont. De rest wijst zich vanzelf. Of niet.

Vindt u dat eenzaamheid onder ouderen iets is waar aandacht aan besteed moet worden? Dan woont u helemaal verkeerd in Centrum-west. Vind u ruimte voor voetgangers of fietsparkeren belangrijke onderwerpen? Vergeet het maar in Centrum-oost. Zwerfvuil? Niet belangrijk in Centrum-west (!).

Misschien kunt u beter gewoon even op onze website lezen en luisteren (zie het menu links) welke onderwerpen de kandidaten zelf zeggen als belangrijk te ervaren.