Inspraak Meerjarenplan Fiets

Print Friendly, PDF & Email

Voor inspraak ligt tot en met 31 mei het nieuwe Meerjarenplan Fiets; voor fietsers én een gezonde en bereikbare stad. 53 maatregelen richten zich op drie pijlers: comfortabel doorfietsen, gemakkelijk fietsparkeren en ander fietsgedrag. Hulp hierbij nodig? Neem contact op met het Wijkcentrum.

In onze steeds drukker wordende stad pakken steeds meer mensen de fiets. En dat zie je terug in het straatbeeld. Waar je ook kijkt, vrijwel overal staan en rijden fietsen. Het Meerjarenplan Fiets beschrijft drie hoofdthema’s en de 53 maatregelen waarmee de gemeente aan de slag gaat. De gemeente wil graag weten wat u van het plan vindt. De inspraakperiode voor het Meerjarenplan Fiets loopt t/m 31 mei 2017.

Inspreken op het plan kan op twee manieren:

  • Online via het inspraakformulier
  • bij een speciale inspraakbijeenkomst op woensdag 10 mei van 18.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur) in de voormalige Stadstimmertuin 4-6, Amsterdam. Voor iedereen die geïnteresseerd is in fiets. Aanwezig zijn Wethouder van Verkeer Pieter Litjens en daarnaast alle deskundigen op het gebied van Fiets van de gemeente. Vul het formulier in om een uitnodiging voor de bijeenkomst te ontvangen.

Over het Meerjarenplan Fiets kan ook ingesproken worden op woensdag 17 mei in de commissievergadering Infrastructuur en Duurzaamheid (ID).

Bijlagen

 Zie ook