Handen af van Salto

Print Friendly, PDF & Email

Teken de petitie voor het behoud van Salto. Wanneer C-Amsterdam de concessie lokale omroep Amsterdam krijgt, zullen de lokale televisie en radio kanalen van SALTO verdwijnen. Dat willen we voorkomen!

SALTO biedt de burger een platform voor nieuws, cultuur, activisten maar ook voor kritiek en democratische expressie en inspraak. SALTO ligt onder vuur nu de gemeente Amsterdam de vergunning voor de Publieke Omroep Amsterdam moet verlengen. Voor het eerst in de geschiedenis is er een mededinger voor de vergunning; C-Amsterdam. Om de plannen van de gemeente dan wel C-Amsterdam bij te sturen is er een petitie online, zodat de huidige SALTO situatie blijft bestaan.

Klik op hier voor de petitie #handenafvansalto

Klik op hier en vind alle informatie over acties die programmamakers van SALTO organiseren om het SALTO-mediaplatform van en voor Amsterdamse burgers te behouden.

#handenafvansalto

1 reactie

  1. Reinder Rustema schreef:

    Toen ik de petitionaris Luc Sala interviewde https://youtu.be/wn9hVl3niRU werd me duidelijk dat lokale omroep (met een gemeenschapsdoelstelling) idealiter niet ‘professioneel’ is. AT5 en zeker de uitdager C-Amsterdam heeft wel de ambitie heel professioneel te zijn. Terwijl je dat voor community-tv niet moet doen.