ABFF-Lab | Filmworkshop

Print Friendly, PDF & Email

Datum/Tijd
Date(s) - 03/11/2022
18:45 - 22:00

Categorieën


Net als vorig jaar organiseert ABFF in samenwerking met Wijkcentrum d’Oude Stadt een leuke, leerzame en creatieve tweedaagse filmworkshop zowel voor jongeren als voor ouderen. Op donderdagavond 29 september en zaterdag 1 oktober. In d’Oude Stadt.

Ben jij er klaar voor om te leren van je eigen filmpjes? Of heb je reeds de basiskennis om een film te maken en heb je wat coaching nodig om je eigen korte film te maken? Elk jaar in september en oktober gaat het Amsterdams Buurtfilmfestival, ABFF, de wijken in om leerzame en creatieve media-workshops te geven voor Amsterdammers om hun eigen films te maken.

Ook dit jaar geeft het ABFF in samenwerking met Wijkcentrum d’Oude Stadt een leuke, leerzame en creatieve filmworkshop zowel voor jongeren als voor ouderen. We bieden een twee dagdelen durende korte en artistieke mediaworkshop onder begeleiding van de initiatiefnemer van het ABFF, filmmaker Kibret Mekonnen, en van andere ervaren buurtfilmmakers.

De focus zal tijdens deze workshops liggen op: conceptontwikkeling, interviewtechniek, camera- en geluidsopnametechniek en basis-montagewerk.

Het doel van deze training van het ABFF is om deelnemers op een hoger niveau te brengen zodat zij zelfstandig of in groepsverband een film maken om aan een groot publiek te presenteren. Je kunt je film daarna inzenden voor het ABFF-Festival dat zal plaatsvinden in de Centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA-Oosterdok) op zaterdag, 10 december 2022. Lees ook: filmworkshop in d’ Oude Stadt

Inschrijven & kosten

Schrijf je in van 31 mei tot en met 20 augustus 2022. download het aanmeldformulier en verstuur het formulier per email aan: abffaanmelden@gmail.com
Kosten: 25,- euro met OBA-pas (en 50,- euro zonder OBA-pas)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *