Gepland

Buurtenoverleg. Thema: Amsterdam autoluw


Evenementgegevens


Print Friendly, PDF & Email

Betreft: Uitnodiging voor het buurtenoverleg op maandag 14 september 2015.

Geachte bewoners,

Hierbij nodigen wij u uit voor het Buurtenoverleg op maandag 14 december as in het wijkcentrum d´ Oude Stadt, Nieuwe Doelenstraat 55, onderwerp Amsterdam Autoluw.

Aanvang: 20.00 uur; inloop voor koffie en thee vanaf 19.45 uur.

Sinds dit jaar organiseert het Wijkcentrum d’ Oude Stadt maandelijks het Buurtenoverleg. In het buurtenoverleg komen zowel zaken die in de afzonderlijke buurten spelen aan de orde, als buurtoverschrijdende onderwerpen, zoals verkeer- en parkeerbeleid. In deze bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld en worden zo mogelijk beleid en acties in de buurten op elkaar afgestemd. Ook alle individuele bewoners, evenals leden van actiegroepen en bewonersorganisaties zoals de stadsdorpen, zijn van harte welkom!

Het thema van deze avond zal zijn: Amsterdam autoluw. Zie ook: https://www.oudestadt.nl/praat-mee-over-amsterdam-autoluw/

Agenda

  1. Mededelingen van de voorzitter dagelijks bestuur van het wijkcentrum d´ Oude Stadt
  2. Amsterdam autoluw

Pauze

  1. Korte buurtronde op actualiteit + concept verslag 2 november 2015
  2. Rondvraag
  3. Sluiting

Heeft u nog vragen dan kunt u deze sturen naar secretaris@oudestadt.nl of telefonisch aan het wijkcentrum stellen, tel. 020 638 22 05.

Wij hopen op uw aanwezigheid.

Vriendelijke groeten,

Dagelijks Bestuur Wijkcentrum d´ Oude Stadt

Bijlagen: Verslag Buurtenoverleg d.d. 2 november 2015  en zie ook het bericht met de presentaties: Buurtenoverleg. Thema: Netwerk Wijkzorg/Zorg in de buurt